Christian Berner Tech Trade är ett svenskt börsbolag som är verksamt inom teknisk handel och distribution. Bolaget grundades 1897 och har sedan dess utvecklats till en ledande aktör inom sitt område.

Christian Berner Tech Trade erbjuder ett brett sortiment av tekniska produkter och lösningar inom områden som industri, bygg och infrastruktur. Bolaget samarbetar med välkända internationella leverantörer och har etablerat starka relationer med sina kunder.

Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell position. Genom att kontinuerligt utveckla sin produktportfölj och anpassa sig till marknadens behov, har Christian Berner Tech Trade lyckats bibehålla sin konkurrenskraft och stärka sin position på marknaden.

Christian Berner Tech Trade har även en stark hållbarhetsprofil och strävar efter att erbjuda produkter och lösningar som är miljövänliga och energieffektiva. Bolaget arbetar aktivt med att minska sin egen miljöpåverkan och främja hållbar utveckling inom sina verksamhetsområden.

Genom sin långa erfarenhet, breda produktportfölj och starka hållbarhetsprofil är Christian Berner Tech Trade en pålitlig partner för sina kunder och en attraktiv investering på börsen. Bolaget fortsätter att växa och utvecklas för att möta framtidens tekniska utmaningar och behov.
Telegram om bolaget Christian Berner Tech Trade

Christian Berner Tech Trade aktie

Namn
Christian Berner Tech Trade
Status
Listad
Ticker
CBTT B
Lista
Small cap
Aktier
18 759 398
Sektor
Industri