CoinShares International Limited är ett börsbolag som är specialiserat på kryptovalutor och digitala tillgångar. Bolaget grundades år 2014 och har sitt huvudkontor i Storbritannien. CoinShares erbjuder olika produkter och tjänster relaterade till kryptovalutor, inklusive handel, förvaltning och rådgivning.

Bolaget är känt för sin expertis inom kryptovalutor och har en stark position på marknaden. CoinShares erbjuder investerare möjligheten att diversifiera sina portföljer genom att investera i olika digitala tillgångar. Bolaget har också utvecklat egna kryptovalutor och erbjuder dessa till investerare.

CoinShares har en transparent och säker plattform för handel med kryptovalutor. Bolaget har också etablerat partnerskap med olika finansiella institutioner för att erbjuda sina tjänster till en bredare kundbas.

Med den ökande populariteten av kryptovalutor och digitala tillgångar har CoinShares International Limited blivit en viktig aktör på marknaden. Bolaget fortsätter att expandera och erbjuda innovativa lösningar för investerare som är intresserade av kryptovalutor och digitala tillgångar.
Telegram om bolaget CoinShares International

CoinShares International aktie

Namn
CoinShares International
Status
Listad
Ticker
CS
Lista
Small cap
Aktier
68 135 425
Sektor
Finans