Elon är ett svenskt börsbolag som grundades 1963 och är specialiserat inom detaljhandel av hemelektronik och vitvaror. Bolaget har en stark närvaro i Sverige och Norge, med över 400 butiker och en omfattande e-handelsverksamhet.

Elon erbjuder ett brett sortiment av produkter inom kategorier som TV, ljud, datorer, mobiltelefoner, köksutrustning och vitvaror. Bolaget samarbetar med välkända varumärken och strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Elon har etablerat sig som en pålitlig och pålitlig återförsäljare inom hemelektronik och vitvaror. Bolaget fokuserar på att erbjuda en bra kundupplevelse genom att erbjuda expertis och rådgivning till sina kunder. Dessutom erbjuder de även installationstjänster och service för att säkerställa att kunderna får en smidig och problemfri upplevelse.

Som börsbolag har Elon visat sig vara framgångsrikt och har kontinuerligt ökat sin omsättning och vinst. Bolaget har också expanderat genom förvärv av andra företag inom branschen för att stärka sin position och utöka sin verksamhet.

Elon är ett välkänt varumärke inom hemelektronik och vitvaror i Sverige och Norge. Med sin breda produktportfölj, starka närvaro och fokus på kundservice, fortsätter Elon att vara en ledande aktör inom branschen.
Telegram om bolaget Elon

Elon aktie

Namn
Elon
Status
Listad
Ticker
ELON
Lista
Small cap
Aktier
14 860 343
Sektor
Konsumenttjänster