Empir Group är ett börsbolag som är verksamt inom IT-konsulting och systemutveckling. Bolaget grundades år 2006 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch.

Empir Group erbjuder sina kunder skräddarsydda IT-lösningar och tjänster för att möta deras specifika behov. Bolaget har en bred kompetens inom olika områden såsom systemutveckling, projektledning, testning och driftsättning. De arbetar med både stora och små företag inom olika branscher och strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och innovativa lösningar.

En av Empir Groups styrkor är deras erfarna och kompetenta medarbetare. Bolaget satsar på att rekrytera och behålla de bästa talangerna inom IT-branschen för att kunna erbjuda sina kunder de bästa möjliga lösningarna. Empir Group har även ett starkt fokus på att ständigt utveckla och förbättra sina egna processer och metoder för att kunna leverera effektiva och kostnadseffektiva lösningar.

Empir Group är noterat på Stockholmsbörsen och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren. Bolaget har även expanderat internationellt och har kontor i flera länder runt om i världen. Empir Group strävar efter att fortsätta växa och vara en pålitlig partner för sina kunder inom IT-branschen.
Telegram om bolaget Empir Group

Empir Group aktie

Namn
Empir Group
Status
Listad
Ticker
EMPIR B
Lista
Small cap
Aktier
6 816 085
Sektor
Teknik