Ferronordic är ett börsbolag som är specialiserat på försäljning och service av tunga maskiner och utrustning inom bygg- och gruvindustrin. Bolaget grundades år 2010 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen i Ryssland och Kazakstan.

Ferronordic erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive grävmaskiner, hjullastare, lastbilar och andra typer av tunga maskiner. Bolaget har också en stark serviceverksamhet som erbjuder reparationer, underhåll och reservdelar till sina kunder.

En av Ferronordics styrkor är deras omfattande nätverk av servicecenter och återförsäljare, som täcker hela Ryssland och Kazakstan. Detta gör det möjligt för bolaget att snabbt och effektivt betjäna sina kunder och erbjuda högkvalitativ service.

Ferronordic har också visat sig vara en stabil och lönsam investering. Bolaget har haft en stadig tillväxt de senaste åren och har en stark finansiell ställning. Dessutom har Ferronordic en erfaren och kompetent ledning som är dedikerad till att fortsätta utveckla och expandera verksamheten.

Sammanfattningsvis är Ferronordic ett börsbolag som är väl positionerat inom bygg- och gruvindustrin i Ryssland och Kazakstan. Med sin breda produktportfölj, starka serviceverksamhet och omfattande nätverk av återförsäljare, är Ferronordic en pålitlig och lönsam investering för de som är intresserade av denna sektor.
Telegram om bolaget Ferronordic

Ferronordic aktie

Namn
Ferronordic
Status
Listad
Ticker
FNM
Lista
Small cap
Aktier
14 532 434
Sektor
Industri