Immunovia är ett börsbolag inom biotekniksektorn som fokuserar på att utveckla och kommersialisera innovativa diagnostiska lösningar för tidig upptäckt av cancer. Bolaget grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Lund, Sverige.

Immunovias huvudprodukt är IMMray™, en patenterad teknologi som använder sig av biomarkörer för att upptäcka och analysera olika typer av cancer. Genom att analysera blodprover kan IMMray™ identifiera specifika proteiner och antikroppar som är förknippade med olika cancerformer, vilket möjliggör tidig diagnos och behandling.

Bolaget har fokuserat på att utveckla tester för tidig upptäckt av bukspottkörtelcancer, lungcancer och kolorektal cancer. Dessa cancerformer är ofta svåra att upptäcka i tidiga stadier och Immunovias tester kan därför ha stor betydelse för att öka överlevnadschanserna för patienter.

Immunovia har genomfört flera kliniska studier för att validera och verifiera effektiviteten av sina tester. Resultaten har varit lovande och bolaget har fått positiv respons från både läkare och forskare inom onkologi.

Börsbolaget Immunovia har fått stor uppmärksamhet på marknaden och har lockat investerare från både Sverige och internationellt. Bolaget har också etablerat samarbeten med ledande forskningsinstitutioner och sjukhus för att fortsätta utveckla och förbättra sina diagnostiska lösningar.

Immunovia har en spännande framtid framför sig och förväntas spela en viktig roll inom cancerdiagnostik. Med sin innovativa teknologi och starka forskningsteam har bolaget potentialen att förändra hur cancer upptäcks och behandlas, vilket kan ha en betydande positiv inverkan på patienters liv och överlevnad.
Telegram om bolaget Immunovia

Immunovia aktie

Namn
Immunovia
Status
Listad
Ticker
IMMNOV
Lista
Small cap
Aktier
45 287 498
Sektor
Hälsovård