IRRAS är ett börsbolag som är specialiserat inom medicinteknik och fokuserar på att utveckla innovativa lösningar inom neurokirurgi. Bolaget grundades år 2012 och har sitt huvudkontor i Sverige.

IRRAS har utvecklat och lanserat en unik produkt kallad IRRAflow, som är en avancerad teknologi för att behandla patienter med hjärnblödning och andra neurologiska sjukdomar. IRRAflow-systemet möjliggör kontinuerlig övervakning och dränering av cerebrospinalvätska, vilket hjälper till att minska trycket i hjärnan och förbättra patientens tillstånd.

Bolaget har även andra produkter inom sitt sortiment, inklusive ICP-monitorer och dräneringskatetrar, som används för att övervaka och behandla patienter med hjärnrelaterade sjukdomar och skador.

IRRAS har etablerat sig som en ledande aktör inom neurokirurgi och har fått erkännande för sina innovativa lösningar. Bolaget har också expanderat internationellt och har närvaro i flera länder runt om i världen.

IRRAS är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark position på marknaden. Bolaget fortsätter att investera i forskning och utveckling för att kunna erbjuda nya och förbättrade produkter inom neurokirurgi och bidra till att förbättra patientvården och resultatet för patienter med neurologiska sjukdomar.
Telegram om bolaget IRRAS

IRRAS aktie

Namn
IRRAS
Status
Listad
Ticker
IRRAS
Lista
Small cap
Aktier
794 813 400
Sektor
Hälsovård