Karolinska Development är ett börsbolag som fokuserar på att investera i och utveckla innovativa life science-företag. Bolaget grundades år 2003 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Karolinska Development har en unik position på marknaden genom sitt nära samarbete med Karolinska Institutet, ett av världens ledande medicinska universitet. Genom detta samarbete får bolaget tillgång till en bred portfölj av lovande forskningsprojekt och teknologier inom life science-området.

Bolaget investerar i tidiga skeden av företagsutvecklingen och har en aktiv roll i att stödja och driva framgångsrika affärsstrategier för sina portföljbolag. Karolinska Development har en stark expertis inom områden som klinisk utveckling, regulatoriska frågor och kommersialisering, vilket gör dem till en värdefull partner för sina portföljbolag.

Karolinska Development har en diversifierad portfölj av bolag inom olika terapiområden, inklusive läkemedel, medicinteknik och diagnostik. Bolaget strävar efter att utveckla och kommersialisera produkter och teknologier som kan göra verklig skillnad för patienter världen över.

Genom sin investeringsstrategi och samarbete med Karolinska Institutet har Karolinska Development etablerat sig som en betydande aktör inom life science-industrin. Bolaget fortsätter att söka efter nya investeringsmöjligheter och strävar efter att vara en drivkraft för innovation och tillväxt inom life science-sektorn.
Telegram om bolaget Karolinska Development

Karolinska Development aktie

Namn
Karolinska Development
Status
Listad
Ticker
KDEV
Lista
Small cap
Aktier
270 077 594
Sektor
Hälsovård