Lammhults Design Group är ett börsbolag som är specialiserat på design och tillverkning av möbler och inredningslösningar. Bolaget grundades 1945 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen.

Lammhults Design Group erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa möbler för både offentlig och privat miljö. Deras produkter kännetecknas av innovativ design, funktionalitet och hållbarhet. Bolaget samarbetar med framstående designers och arkitekter för att skapa unika och attraktiva möbler som möter kundernas behov och förväntningar.

Bolaget har en stark närvaro på den internationella marknaden och exporterar sina produkter till över 50 länder världen över. De har etablerat långsiktiga samarbeten med återförsäljare och distributörer för att nå ut till en bred kundkrets.

Lammhults Design Group strävar efter att vara en hållbar och ansvarsfull aktör inom branschen. De arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan genom att använda hållbara material och produktionsmetoder. Bolaget är även engagerat i sociala initiativ och stödjer olika välgörenhetsprojekt.

Som börsbolag är Lammhults Design Group noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat på god tillväxt och lönsamhet under de senaste åren, vilket har bidragit till att stärka deras position på marknaden.

Lammhults Design Group är en aktör som kombinerar design, kvalitet och hållbarhet för att skapa attraktiva och funktionella möbler. Med sin starka närvaro på den internationella marknaden och sitt engagemang för hållbarhet, fortsätter bolaget att vara en ledande aktör inom branschen.
Telegram om bolaget Lammhults Design Group

Lammhults Design Group aktie

Namn
Lammhults Design Group
Status
Listad
Ticker
LAMM B
Lista
Small cap
Aktier
8 448 104
Sektor
Konsumentvaror