Malmbergs Elektriska är ett börsbolag som är specialiserat inom elektriska installationer och belysning. Bolaget grundades 1952 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom branschen i Sverige.

Malmbergs Elektriska erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom elektrisk installation, belysning och smarta hem-lösningar. Bolaget har etablerat starka samarbeten med både privatkunder och företag, och har byggt upp ett gott rykte för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning. Malmbergs Elektriska har visat på en stadig tillväxt de senaste åren och har ambitionen att fortsätta expandera både på den svenska marknaden och internationellt.

Malmbergs Elektriska har en stark fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Bolaget strävar efter att erbjuda energieffektiva lösningar och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan. Genom att erbjuda produkter och tjänster som främjar energibesparingar och hållbar utveckling, bidrar Malmbergs Elektriska till en mer hållbar framtid.

Sammanfattningsvis är Malmbergs Elektriska ett väletablerat börsbolag inom elektriska installationer och belysning. Med sin höga kvalitet, pålitlighet och fokus på hållbarhet, fortsätter bolaget att vara en ledande aktör inom branschen och strävar efter att fortsätta växa och utvecklas.
Telegram om bolaget Malmbergs Elektriska

Malmbergs Elektriska aktie

Namn
Malmbergs Elektriska
Status
Listad
Ticker
MEAB B
Lista
Small cap
Aktier
8 000 000
Sektor
Industri