Micro Systemation är ett börsbolag som grundades 1984 och är baserat i Stockholm, Sverige. Bolaget är specialiserat på att utveckla och sälja mjukvarulösningar för digital kriminalteknik och mobil forensik. Deras produkter används av brottsbekämpande myndigheter, försvar och säkerhetsorganisationer över hela världen.

Micro Systemation erbjuder en rad olika produkter och tjänster för att hjälpa till att lösa brott och utreda digitala bevis. Deras flaggskeppsprodukt, XRY, är en kraftfull mjukvara som kan extrahera och analysera data från mobiltelefoner, surfplattor och andra digitala enheter. Med XRY kan användare återställa raderade meddelanden, bilder, videor och andra filer som kan vara avgörande i en brottsutredning.

Bolaget har etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område och har kunder i över 140 länder. Deras produkter och tjänster har använts i en rad framstående brottsutredningar och har bidragit till att lösa många fall.

Micro Systemation är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en stadig tillväxt de senaste åren och har en stark position på marknaden. Med sin expertis inom digital kriminalteknik och mobil forensik fortsätter Micro Systemation att vara en viktig aktör inom brottsbekämpning och säkerhet.
Telegram om bolaget Micro Systemation

Micro Systemation aktie

Namn
Micro Systemation
Status
Listad
Ticker
MSAB B
Lista
Small cap
Aktier
19 172 000
Sektor
Teknik