Midway är ett börsbolag som är verksamt inom spelindustrin. Bolaget grundades år 1988 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom utveckling och distribution av datorspel. Midway är känt för att ha skapat populära spelserier som Mortal Kombat och NBA Jam.

Bolaget har en imponerande portfölj av spel och har genom åren samarbetat med flera stora förläggare och licensinnehavare. Midway har även expanderat sin verksamhet genom att förvärva andra spelutvecklare och studios.

Midway är noterat på en av de stora börserna och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat på god tillväxt och har en stark position på marknaden. Midway har också en dedikerad och erfaren ledning som har en tydlig vision för bolagets framtid.

Med sin långa erfarenhet och starka varumärken har Midway en spännande framtid framför sig. Bolaget fortsätter att utveckla innovativa och underhållande spel för spelare över hela världen. Med sin starka närvaro på marknaden och sin förmåga att anpassa sig till förändringar i branschen ser Midway ut att fortsätta vara en framgångsrik aktör inom spelindustrin.
Telegram om bolaget Midway Holding

Midway Holding aktie

Namn
Midway Holding
Status
Listad
Ticker
MIDW B
Lista
Small cap
Aktier
27 329 136
Sektor
Industri