Moment Group är ett svenskt börsbolag som verkar inom event- och upplevelseindustrin. Bolaget grundades år 2014 och har sedan dess vuxit och etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.

Moment Group erbjuder en bred portfölj av event- och upplevelsetjänster, inklusive eventproduktion, biljettförsäljning, artistbokningar och marknadsföring. Bolaget har även egna evenemang och festivaler, såsom Summerburst och Sweden Rock Festival, som lockar tusentals besökare varje år.

Genom att erbjuda kreativa och unika upplevelser har Moment Group lyckats skapa en stark position på marknaden. Bolaget har ett stort nätverk av samarbetspartners och leverantörer, vilket gör det möjligt att erbjuda sina kunder högkvalitativa och minnesvärda evenemang.

Moment Group är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat på god tillväxt och lönsamhet, vilket har bidragit till att skapa förtroende hos investerare och aktieägare.

Med sin expertis inom event- och upplevelseindustrin och sin starka position på marknaden är Moment Group väl positionerat för framtida tillväxt och framgång. Bolaget fortsätter att expandera och utveckla sin verksamhet för att möta kundernas behov och förväntningar på en dynamisk och föränderlig marknad.
Telegram om bolaget Moment Group

Moment Group aktie

Namn
Moment Group
Status
Listad
Ticker
MOMENT
Lista
Small cap
Aktier
22 599 860
Sektor
Konsumenttjänster