Nilörngruppen är ett svenskt börsbolag som är specialiserat på att tillverka och leverera etiketter, märken och förpackningar till olika företag inom mode- och textilbranschen. Bolaget grundades redan 1977 och har sedan dess vuxit och etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område.

Nilörngruppen erbjuder skräddarsydda lösningar till sina kunder och har en stark position på marknaden tack vare sin höga kvalitet och innovativa produkter. Bolaget har även en stark hållbarhetsprofil och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunna material och hållbara produktionsmetoder.

Bolaget har en stabil ekonomisk utveckling och har visat på god tillväxt de senaste åren. Nilörngruppen har även en stark internationell närvaro och levererar sina produkter till kunder över hela världen.

Som börsbolag är Nilörngruppen noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark aktieutveckling. Bolaget har en stabil och erfaren ledning som arbetar för att fortsätta utveckla och växa företaget framåt.

Sammanfattningsvis är Nilörngruppen ett framgångsrikt börsbolag inom mode- och textilbranschen som erbjuder skräddarsydda lösningar och har en stark hållbarhetsprofil. Med sin starka position på marknaden och goda ekonomiska utveckling är Nilörngruppen en aktör att räkna med i framtiden.
Telegram om bolaget Nilörngruppen

Nilörngruppen aktie

Namn
Nilörngruppen
Status
Listad
Ticker
NIL B
Lista
Small cap
Aktier
11 401 988
Sektor
Konsumentvaror