Orexo är ett börsbolag inom läkemedelsindustrin som grundades 1995 och har sitt huvudkontor i Uppsala, Sverige. Bolaget fokuserar på att utveckla och kommersialisera innovativa läkemedel inom områden som smärtlindring och beroendehantering.

En av Orexos mest framstående produkter är Zubsolv, en sublingual tablett för behandling av opioidberoende. Zubsolv har visat sig vara effektivt och har fått positiva recensioner från både patienter och läkare. Bolaget har också andra läkemedel i sin pipeline, inklusive en behandling för akut migrän.

Orexo har etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område och har en stark närvaro på marknaden. Bolaget har även lyckats etablera partnerskap med andra stora läkemedelsföretag för att utveckla och marknadsföra sina produkter globalt.

Som ett börsbolag är Orexo noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat på kontinuerlig tillväxt och har en stark position för framtida expansion och utveckling.

Orexo är dedikerat till att förbättra patienters livskvalitet genom att erbjuda innovativa och effektiva läkemedel. Bolaget fortsätter att investera i forskning och utveckling för att möta de medicinska behoven hos människor över hela världen.
Telegram om bolaget Orexo

Orexo aktie

Namn
Orexo
Status
Listad
Ticker
ORX
Lista
Small cap
Aktier
34 710 639
Sektor
Hälsovård