Precise Biometrics är ett svenskt börsbolag som är specialiserat på biometriska lösningar. Företaget utvecklar och säljer teknologi för fingeravtrycksigenkänning, vilket används för att säkra och verifiera identiteter.

Genom att erbjuda högkvalitativa och pålitliga fingeravtrycksensorer och mjukvarulösningar, har Precise Biometrics etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Deras teknologi används i en rad olika applikationer, inklusive mobiltelefoner, smarta kort och datorer.

Företaget har en imponerande kundbas och samarbetar med några av världens största teknikföretag. Genom att erbjuda säkra och användarvänliga lösningar, hjälper Precise Biometrics sina kunder att skydda sina digitala identiteter och säkerställa att endast behöriga personer får åtkomst till känslig information.

Precise Biometrics strävar efter att vara en innovativ och pålitlig partner för sina kunder. Genom att ständigt utveckla och förbättra sin teknologi, fortsätter företaget att vara en ledande aktör inom biometrisk säkerhet.

Som börsbolag är Precise Biometrics noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Företaget har visat en stabil tillväxt och har en stark position på marknaden.

Sammanfattningsvis är Precise Biometrics ett framstående börsbolag inom biometrisk teknologi. Med sin högkvalitativa fingeravtrycksigenkänningsteknologi och starka kundbas, fortsätter företaget att vara en viktig aktör inom säkerhetsbranschen.
Telegram om bolaget Precise Biometrics

Precise Biometrics aktie

Namn
Precise Biometrics
Status
Listad
Ticker
PREC
Lista
Small cap
Aktier
78 464 327
Sektor
Teknik