Qliro är ett börsbolag som verkar inom e-handelsbranschen. Bolaget grundades 1999 och har sedan dess utvecklats till en ledande aktör inom onlinehandel i Norden. Qliro erbjuder sina kunder ett brett utbud av produkter inom olika kategorier, såsom mode, elektronik, heminredning och skönhet.

En av Qliros styrkor är deras fokus på kundupplevelsen. Genom att erbjuda snabba leveranser, enkel returhantering och säkra betalningslösningar strävar Qliro efter att skapa en smidig och tillfredsställande shoppingupplevelse för sina kunder.

Qliro har även investerat i att utveckla sin egen plattform för e-handel, vilket ger dem möjlighet att anpassa och optimera sin verksamhet efter kundernas behov och önskemål. Genom att vara flexibla och lyhörda för marknadens förändringar kan Qliro fortsätta att vara konkurrenskraftiga och attraktiva för sina kunder.

Bolaget har även expanderat internationellt och har etablerat sig på flera marknader utanför Norden. Detta har bidragit till en ökad tillväxt och stärkt Qliros position som en ledande aktör inom e-handel i regionen.

Sammanfattningsvis är Qliro ett börsbolag som har lyckats etablera sig som en framgångsrik aktör inom e-handelsbranschen. Genom att fokusera på kundupplevelsen och investera i sin egen plattform har Qliro skapat en stark position på marknaden och fortsätter att växa och utvecklas.
Telegram om bolaget Qliro

Qliro aktie

Namn
Qliro
Status
Listad
Ticker
QLIRO
Lista
Small cap
Aktier
19 072 973
Sektor
Finans