Sintercast är ett börsbolag som är specialiserat inom gjutningsteknologi och tillverkning av gjutjärnskomponenter. Bolaget erbjuder avancerade lösningar för gjutning av komplexa och högpresterande produkter inom fordons-, energi- och verkstadsindustrin.

Sintercast är känt för sin unika teknologi, kallad "Sintercast Process", som möjliggör tillverkning av högkvalitativa gjutjärnsprodukter med hög precision och hållbarhet. Deras process innefattar användning av avancerade sensorer och mjukvara för att övervaka och styra gjutningsprocessen i realtid, vilket resulterar i produkter av högsta kvalitet och minskad material- och energiförbrukning.

Bolaget har etablerat sig som en ledande aktör inom gjutningsteknologi och har samarbete med flera stora fordons- och verkstadsföretag över hela världen. Genom att erbjuda innovativa lösningar och högkvalitativa produkter har Sintercast blivit en pålitlig partner för sina kunder och har bidragit till att förbättra prestanda och effektivitet inom olika industrier.

Sintercast är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Bolaget fortsätter att investera i forskning och utveckling för att förbättra sin teknologi och expandera sin verksamhet. Med sin expertis och innovativa lösningar förväntas Sintercast fortsätta vara en framstående aktör inom gjutningsteknologi och bidra till utvecklingen av hållbara och högpresterande produkter.
Telegram om bolaget Sintercast

Sintercast aktie

Namn
Sintercast
Status
Listad
Ticker
SINT
Lista
Small cap
Aktier
7 090 133
Sektor
Industri