SSAB är ett börsbolag som är specialiserat på tillverkning av höghållfast stål. Företaget grundades 1978 och har sedan dess blivit en av världens ledande producenter inom stålindustrin. SSAB har tre huvudsakliga produktområden: SSAB Special Steels, SSAB Europe och SSAB Americas.

SSAB Special Steels fokuserar på att tillverka specialstål med hög hållfasthet och god formbarhet. Dessa stål används främst inom fordonsindustrin, byggsektorn och gruvindustrin. SSAB Europe är ansvarig för försäljning och distribution av stålprodukter i Europa, medan SSAB Americas har samma ansvar i Nord- och Sydamerika.

SSAB är känt för sin höga kvalitet och innovativa lösningar inom stålindustrin. Företaget har en stark hållbarhetsprofil och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunnet material och energieffektiva produktionsmetoder.

Börsbolaget SSAB har en stark närvaro på den globala marknaden och har kunder över hela världen. Företaget har kontinuerligt investerat i forskning och utveckling för att kunna erbjuda sina kunder de bästa produkterna och lösningarna.

SSAB är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat god tillväxt och lönsamhet under de senaste åren och har en stark position inom stålindustrin.
Telegram om bolaget SSAB

SSAB aktie

Namn
SSAB
Status
Listad
Ticker
SSAB B
Lista
Large Cap
Aktier
1 029 835 326
Sektor
Råvaror