Telia Company är ett av Nordens största telekommunikationsbolag och är noterat på Stockholmsbörsen. Bolaget erbjuder ett brett utbud av telekommunikationstjänster, inklusive mobiltelefoni, bredband och TV.

Telia Company har en stark närvaro i Norden och Baltikum, men har även verksamhet i flera andra europeiska länder. Bolaget har över 20 miljoner kunder och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Telia Company har genom åren genomgått flera förändringar och omstruktureringar för att anpassa sig till den snabbt föränderliga telekombranschen. Bolaget har även varit involverat i flera kontroverser och rättsliga tvister, men har vidtagit åtgärder för att förbättra sin affärspraxis och stärka sitt rykte.

Telia Company har en stark position på marknaden och fortsätter att investera i ny teknik och innovation för att möta kundernas behov. Bolaget har även ett starkt fokus på hållbarhet och strävar efter att minska sin miljöpåverkan och främja digital inkludering.

Sammanfattningsvis är Telia Company ett ledande börsbolag inom telekommunikationsbranschen med en stark närvaro i Norden och Baltikum. Bolaget fortsätter att utvecklas och anpassa sig till den snabbt föränderliga marknaden för att möta kundernas behov och förbli konkurrenskraftigt.
Telegram om bolaget Telia Company

Telia Company aktie

Namn
Telia Company
Status
Listad
Ticker
TELIA
Lista
Large Cap
Aktier
3 932 109 286
Sektor
Telekom