TradeDoubler är ett börsbolag som grundades år 1999 och är idag en av Europas ledande aktörer inom digital marknadsföring och affiliate marketing. Bolaget erbjuder innovativa lösningar för att hjälpa företag att öka sin synlighet och försäljning online.

TradeDoubler har en imponerande portfölj av kunder, inklusive stora varumärken och e-handelsföretag över hela Europa. Bolaget har etablerat sig som en pålitlig partner för sina kunder genom att erbjuda skräddarsydda marknadsföringslösningar och en hög grad av teknisk kompetens.

En av TradeDoublers huvudtjänster är affiliate marketing, där de samarbetar med olika affiliates för att marknadsföra sina kunders produkter och tjänster. Genom att använda avancerade tekniker och analysverktyg kan TradeDoubler hjälpa sina kunder att nå rätt målgrupp och maximera sin försäljning.

TradeDoubler är noterat på Stockholmsbörsen och har kontor i flera europeiska länder. Bolaget har en stark finansiell ställning och har visat på stabil tillväxt under de senaste åren. Med sin expertis inom digital marknadsföring och affiliate marketing är TradeDoubler väl positionerat för att fortsätta vara en ledande aktör inom branschen.
Telegram om bolaget TradeDoubler

TradeDoubler aktie

Namn
TradeDoubler
Status
Listad
Ticker
TRAD
Lista
Small cap
Aktier
45 927 449
Sektor
Teknik