Troax Group är ett börsbolag som är specialiserat på tillverkning och försäljning av säkerhetslösningar för industriella och kommersiella applikationer. Bolaget grundades 1955 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område.

Troax Group erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive stängsel, nät, dörrar och maskinskydd, som används för att skapa säkra arbetsmiljöer och skydda människor och egendom. Deras lösningar används inom olika branscher, såsom tillverkning, logistik, detaljhandel och offentliga platser.

Bolaget har en stark närvaro på den globala marknaden och har dotterbolag och återförsäljare i över 40 länder. Troax Group strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder och har byggt upp ett gott rykte för sin pålitlighet och innovation.

Som ett börsbolag är Troax Group engagerat i att skapa värde för sina aktieägare. Bolaget har en stabil ekonomisk prestation och har visat en stadig tillväxt under de senaste åren. Troax Group är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning.

Sammanfattningsvis är Troax Group ett framstående börsbolag inom säkerhetslösningar. Med sin breda produktportfölj och globala närvaro fortsätter bolaget att vara en pålitlig partner för sina kunder och en attraktiv investeringsmöjlighet för aktieägare.
Telegram om bolaget Troax Group

Troax Group aktie

Namn
Troax Group
Status
Listad
Ticker
TROAX
Lista
Large Cap
Aktier
60 000 000
Sektor
Råvaror