Vivesto är ett börsbolag som verkar inom finansbranschen. Bolaget erbjuder olika typer av finansiella tjänster och produkter till sina kunder. Dessa inkluderar bland annat investeringar, försäkringar och pensionssparande.

Vivesto har en stark position på marknaden och har byggt upp ett gott rykte för sin kompetens och pålitlighet. Bolaget har en bred kundbas och erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag.

En av Vivestos styrkor är deras expertis inom investeringar. Bolaget har erfarna och kunniga finansiella rådgivare som hjälper sina kunder att göra smarta investeringsbeslut. De erbjuder även olika typer av investeringsprodukter, såsom aktier, fonder och obligationer.

Utöver investeringar erbjuder Vivesto även försäkringar för att skydda sina kunders tillgångar och ekonomiska välbefinnande. Dessa försäkringar kan omfatta allt från bil- och hemförsäkringar till liv- och sjukförsäkringar.

Vivesto har även en stark närvaro inom pensionssparande. Bolaget erbjuder olika typer av pensionsprodukter och hjälper sina kunder att planera för en trygg och stabil ekonomisk framtid.

Sammanfattningsvis är Vivesto ett börsbolag inom finansbranschen som erbjuder olika typer av finansiella tjänster och produkter. Bolaget har en stark position på marknaden och har byggt upp ett gott rykte för sin kompetens och pålitlighet. Med sin expertis inom investeringar, försäkringar och pensionssparande hjälper Vivesto sina kunder att uppnå sina ekonomiska mål och skapa en tryggare framtid.
Telegram om bolaget Vivesto

Vivesto aktie

Namn
Vivesto
Status
Listad
Ticker
VIVE
Lista
Small cap
Aktier
538 043 455
Sektor
Hälsovård