Klara Elvgren, Moa Mattsson, Josefin Lavold och Lovisa Wallin
Klara Elvgren, Moa Mattsson, Josefin Lavold och Lovisa Wallin var på en lyxig resa i Maldiverna. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund, Stella Pictures/Jari Kantola och Stella Pictures

Lojsan Wallin åkte med sina vänner på lyxresa till Maldiverna – det landade prislappen på

Fyra svenska influencers åkte på en resa till Maldiverna. Men priset på resan hade inte vem som helst haft råd med…


I slutet på januari åkte sociala medier-profilerna Klara “Tanbyklara” Elvgren, 32, Lovisa "Lojsan" Wallin, 29, Moa Mattsson, 28 och Josefin Lavold, 29, till det tropiska Maldiverna. På sina kanaler har de visat upp den semestern i den vackra miljön. 

Tjejerna filmar när de åker business class på flyget till den lyxiga semesterorten. När de väl är framme så får vi se en vit strand, turkost vatten och det lyxiga hotellet Lux i bakgrunden.

– Nu börjar man känna att man finally made it, säger Klara i Lovisas youtubevideo

Senare i videon fortsätter Klara vara lycklig över vad som komma skall.

– Det bästa med det här det är inte att vi är i Maldiverna, utan att det är all inclusive!

Tjejerna var där i sju dagar och njöt av god mat och vacker omgivning. Men hur mycket kostar det att bo på hotellet egentligen?

För en natt med all inclusive på det lyxiga hotellet kostar det 25 000 kronor och för sju nätter med all inclusive kostar det 176 000 kronor. 

Som tur var behövde profilerna inte betala för resan. Den blev nämligen betald genom ett samarbete med ett hårvårdsföretag. Tur det kanske?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!