Här shoppar Irma Lehtosalo efter pengasuccén

Något som Irma Lehtosalo aldrig tidigare haft är hundra tusentals kronor på banken. Men efter uppsvinget i TV4-programmet "Marko och Irma" kan hon äntligen shoppa i vilka butiker hon vill.


Irma Lehtosalo har blivit en rikskändis i hela Sverige tack vare succéprogrammet Marko och Irma. Där får tittarna följa med när mor-och-son-duon bygger ett hus till Irma. Efter uppsvinget har Irma börjat tjäna pengar som hon tidigare inte kunnat drömma om. När programmet hade premiär i januari 2023 var det högst sannolikt inte många som visste vem Irma var, utöver att hon var mamma till artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo

Idag är inte Irma längre beroende av sina barn ekonomiskt. Bildkälla: TV4

Irma har tagit över rampljuset

Det är inte längre Marko som blir igenkänd på stan, rampljuset är nu riktat mot Irma. Programmet där sonen hjälper Irma bygga ett nytt hus blev snabbt en stor tittarsuccé och tittarna fick upp ögonen för Irma. 

Fokuset skiftade från den folkkära och ikoniska artisten Markoolio, som har kämpat för sin följarskara på Instagram i tio års tid. Irma har idag 335 000 följare på plattformen och är en nykläckt stjärna i Sverige. Efter sitt uppsving har hon dessutom medverkat i program som Reneés brygga och Carina Bergfeldts talkshow

Irma Lehtosalo. Bildkälla: TV4
Irma Lehtosalo. Bildkälla: TV4

Här shoppar Irma efter succén

Marko liknar sig själv som en typ av manager för sin mamma. Nu tjänar hon pengar på sina samarbeten och kan äntligen handla i de butikerna som hon älskar, vilket är lågprisbutiker som Dollarstore och Rusta. Irma har pengar som hon aldrig tidigare haft på banken och kan äntligen ge till sina barn, istället för tvärtom. 

Jag har sagt att vi delar på pengarna som vi tjänar på de här samarbetena, men mamma säger ”det behövs inte för du har gett mig så mycket”. Det är väl kul om hon kan ha några hundra tusen på banken, det har hon aldrig haft, sa Marko till Aftonbladet.

Fortsätt skina i rampljuset Irma!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!