Google maps, Örebro
Google maps, Örebro

Helgprognos för Örebro vecka 39

Helgen i Örebro kommer att vara varierande med olika väderförhållanden. På fredagen blir det blåsigt och molnigt, men ingen regn. Temperaturen ligger på 17 grader. Lördagen blir ännu blåsigare, men solen kommer att lysa starkt och det blir perfekt för att vara utomhus. Temperaturen sjunker till 15 grader. Söndagen blir lugnare med soligt väder och en temperatur på 16 grader. Sammanfattningsvis finns det möjligheter att hitta aktiviteter både utomhus och inomhus i Örebro under helgen.


Fredag 29/9
17°
Regn: 0 mm
Vind: 4.2 m/s
Lördag 30/9
15°
Regn: 0 mm
Vind: 6.6 m/s
Söndag 1/10
16°
Regn: 0 mm
Vind: 3.4 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blåsig dag i Örebro med en vindstyrka på 4.2 m/s. Det kommer inte att regna och temperaturen ligger på 17 grader. Himlen kommer att vara molnig, vilket kan ge en mysig känsla inför helgen. Så se till att klä dig varmt och ta med en paraply ifall det skulle behövas.

Lördag 30/9 blir det ännu blåsigare i Örebro med en vindstyrka på 6.6 m/s. Men det kommer inte att regna, så det är en perfekt dag för att vara utomhus. Temperaturen sjunker något till 15 grader, men solen kommer att lysa starkt. Så passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad i stadens parker eller sätt dig på en uteservering och njut av en kopp kaffe.

Söndag 1/10 blir det en lugnare dag i Örebro med en vindstyrka på 3.4 m/s. Det kommer inte heller att regna, så det blir ännu en solig dag att se fram emot. Temperaturen stiger något till 16 grader, vilket gör det perfekt för en höstpromenad. Ta chansen att utforska staden och upptäck nya platser eller ta en utflykt till någon av stadens vackra sjöar.

Så sammanfattningsvis ser helgen ut att bjuda på varierande väderförhållanden i Örebro. Fredagen blir molnig men regnfri, lördagen blir solig men blåsig och söndagen blir solig och lugn. Så oavsett vad du har planerat kan du hitta något att göra utomhus eller inomhus i staden. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!