Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 39

Helgens väder i Borås kommer att vara blåsigt med regn på fredagen, men soligt och blåsigt på lördagen. På söndagen kommer vinden att avta något och det kommer att vara både regn och sol. Temperaturen kommer att ligga runt 14-16 grader, så se till att ta med paraply och klä dig varmt och efter väderförhållandena när du ger dig ut!


Fredag 29/9
16°
Regn: 2 mm
Vind: 4.6 m/s
Lördag 30/9
14°
Regn: 0 mm
Vind: 6 m/s
Söndag 1/10
15°
Regn: 2.3 mm
Vind: 4.2 m/s

Fredag 29/9 bjuder Borås på en blåsig dag med en vindstyrka på 4.6 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 2mm. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så se till att ta med paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut!

Lördag 30/9 blir det ännu blåsigare i Borås med en vindstyrka på 6 m/s. Men det finns en ljusglimt då regnet försvinner och solen tittar fram. Det kommer vara delvis molnigt under dagen och temperaturen kommer att ligga på 14 grader. Så passa på att njuta av solen och ta en promenad i det friska höstvädret!

Söndag 1/10 kommer vinden att avta något till en hastighet av 4.2 m/s. Det kommer att regna under dagen med en nederbördsmängd på 2.3mm. Men det finns även möjlighet till sol och delvis molnigt väder. Temperaturen kommer att ligga på 15 grader. Så var beredd på både regn och sol och klä dig efter väderförhållandena!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!