Google maps, Växjö
Google maps, Växjö

Helgprognos för Växjö vecka 39

Helgens väder i Växjö kommer att vara blåsigt men varierande. Fredag kommer att vara molnigt med regn, medan lördag blir soligt men ännu blåsigare. Söndag blir det molnigt igen, men utan regn. Temperaturen kommer att ligga runt 15-17 grader.


Fredag 29/9
17°
Regn: 0.2 mm
Vind: 3.4 m/s
Lördag 30/9
15°
Regn: 0 mm
Vind: 5.2 m/s
Söndag 1/10
15°
Regn: 0 mm
Vind: 4.6 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blåsig dag i Växjö med en vindstyrka på 3.4 m/s. Det kommer även att regna en liten mängd på 0.2mm under dagen. Temperaturen ligger på 17 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut!

Lördag 30/9 blir det en ännu blåsigare dag med en vindstyrka på 5.2 m/s. Men det är ingen anledning att vara ledsen, för det kommer inte att regna något alls! Istället kan du förvänta dig soligt väder med några delvis moln. Temperaturen kommer att ligga på 15 grader, så det kan vara bra att ta på sig en extra tröja när du är ute.

Söndag 1/10 kommer vinden att ligga på 4.6 m/s, vilket fortfarande är ganska blåsigt. Men det kommer inte att regna något alls, så du kan lämna paraplyet hemma. Det kommer att vara molnigt under dagen och temperaturen kommer att ligga på 15 grader. Så se till att njuta av den sista dagen på helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!