Google maps, Eskilstuna
Google maps, Eskilstuna

Helgprognos för Eskilstuna vecka 39

Helgen i Eskilstuna kommer att bjuda på varierande väderförhållanden med moln, blåst och sol. Fredagen blir molnig och blåsig, lördagen blir solig och blåsig, och söndagen blir solig och lugnare. Planera dina aktiviteter utifrån vädret och njut av helgen i Eskilstuna!


Fredag 29/9
17°
Regn: 0 mm
Vind: 4.4 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 7 m/s
Söndag 1/10
16°
Regn: 0 mm
Vind: 3.1 m/s

Fredag 29/9 bjuder Eskilstuna på en blåsig dag med en vindstyrka på 4.4 m/s. Det kommer inte att regna och temperaturen ligger på 17 grader. Himlen kommer vara täckt av moln, vilket kan ge en lite mörkare känsla. Så om du planerar att vara utomhus, se till att klä dig varmt och ta med en paraply ifall det skulle bli några överraskande regnskurar.

Lördag 30/9 blir det en ännu blåsigare dag i Eskilstuna med en vindstyrka på 7 m/s. Det kommer dock inte att regna och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Solen kommer att lysa starkt och det blir en perfekt dag för att ta en promenad i naturen eller kanske sitta på en uteservering och njuta av det fina vädret. Glöm inte att smörja in dig med solskyddsfaktor och ta på dig solglasögon för att skydda dig mot solens strålar.

Söndag 1/10 blir det en lugnare dag i Eskilstuna med en vindstyrka på 3.1 m/s. Det kommer inte att regna och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Solen kommer att fortsätta att lysa och det blir en perfekt dag för att ta en promenad i parken eller kanske ta en cykeltur längs med vattnet. Passa på att njuta av det fina vädret och ta vara på den sista dagen av helgen.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Eskilstuna att bjuda på varierande väderförhållanden. Fredagen blir molnig och blåsig, lördagen blir solig och blåsig, och söndagen blir solig och lugnare. Så se till att planera dina aktiviteter utifrån vädret och njut av helgen i Eskilstuna!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!