Google maps, Göteborg
Google maps, Göteborg

Helgprognos för Göteborg vecka 41

Helgens väder i Göteborg ser ut att vara blåsigt och regnigt på fredag, fortsatt blåsigt med regnskurar på lördag, och sedan soligt på söndag. Temperaturen kommer att ligga runt 12-15 grader, vilket gör det lite svalt. Så se till att vara förberedd med regnkläder och varma kläder om du ska vara utomhus!


Fredag 13/10
15°
Regn: 9 mm
Vind: 11.7 m/s
Lördag 14/10
13°
Regn: 6.1 mm
Vind: 12.2 m/s
Söndag 15/10
12°
Regn: 0 mm
Vind: 10.2 m/s

Fredag den 13:e oktober ser ut att bli en blåsig och regnig dag i Göteborg. Vindstyrkan beräknas vara 11.7 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt och ruggigt utomhus. Regnmängden förväntas vara 9mm under dagen, vilket innebär att det kommer att regna ganska mycket. Temperaturen kommer att ligga på 15 grader, vilket gör det lite svalt. Så se till att ta med paraply och klä dig varmt om du ska ut!

På lördag den 14:e oktober fortsätter det blåsa i Göteborg. Vindstyrkan förväntas vara 12.2 m/s, vilket innebär att det kommer att vara ganska blåsigt. Regnmängden förväntas vara 6.1mm under dagen, vilket innebär att det kommer att regna en del. Dessutom kan det förekomma regnskurar, så var beredd på att det kan bli blött. Temperaturen kommer att ligga på 13 grader, vilket gör det lite svalt. Så se till att ta med paraply och klä dig varmt om du ska ut!

På söndag den 15:e oktober ser vädret ut att bli betydligt bättre i Göteborg. Vindstyrkan beräknas vara 10.2 m/s, vilket innebär att det fortfarande kommer att vara lite blåsigt. Men det kommer inte att regna, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kan du förvänta dig soligt väder under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader, vilket gör det lite svalt. Så se till att klä dig varmt om du ska vara utomhus!

Så sammanfattningsvis ser helgens väder i Göteborg ut att vara blåsigt och regnigt på fredag, fortsatt blåsigt med regnskurar på lördag, och sedan soligt på söndag. Temperaturen kommer att ligga runt 12-15 grader, vilket gör det lite svalt. Så se till att vara förberedd med regnkläder och varma kläder om du ska vara utomhus!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!