Google maps, Linköping
Google maps, Linköping

Helgprognos för Linköping vecka 41

Helgen i Linköping förväntas vara blåsig och regnig på fredagen, medan lördagen blir soligare med några regnskurar. Söndagen förväntas vara solig och torr, men något kyligare. Det är viktigt att anpassa planerna efter vädret och ta med regnjacka och paraply om man ska vara utomhus.


Fredag 13/10
14°
Regn: 6.7 mm
Vind: 8.4 m/s
Lördag 14/10
14°
Regn: 1.6 mm
Vind: 9.8 m/s
Söndag 15/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 6.9 m/s

Fredag den 13:e oktober kommer Linköping att uppleva en blåsig och regnig dag. Vindhastigheten förväntas vara 8.4 m/s, vilket kan göra det kyligt utomhus. Regnmängden förväntas vara 6.7 mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska blött. Temperaturen förväntas ligga på 14 grader. Så om du planerar att vara utomhus, se till att ta med dig en regnjacka och paraply!

På lördag den 14:e oktober kommer vinden att öka något till 9.8 m/s. Men det kommer också att bli en del sol under dagen, vilket kan vara trevligt för dem som vill njuta av utomhusaktiviteter. Regnmängden förväntas vara lägre än på fredagen, endast 1.6 mm. Temperaturen förblir oförändrad på 14 grader. Så om du har planerat att gå på en promenad eller ta en fika utomhus, kan lördagen vara en bra dag för det!

På söndag den 15:e oktober kommer vinden att minska något till 6.9 m/s. Det förväntas inte regna alls under dagen, så det kommer att vara en solig dag. Temperaturen kommer dock att sjunka till 11 grader, så det kan vara klokt att klä sig varmare om du planerar att vara utomhus under längre perioder. Söndagen kan vara en bra dag för att ta en promenad i parken eller njuta av en kopp varm choklad utomhus.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Linköping att vara blåsig och regnig på fredagen, medan lördagen kommer att vara soligare med några regnskurar. Söndagen förväntas vara solig och torr, men något kyligare. Så se till att anpassa dina planer efter vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!