Google maps, Örebro
Google maps, Örebro

Helgprognos för Örebro vecka 42

Helgen i Örebro kommer att vara blåsig och regnig, med inslag av soliga perioder. Temperaturen ligger på mellan 5 och 7 grader, så det är viktigt att klä sig varmt och ta med paraplyet om du ska ut. Ha en trevlig helg!


Fredag 20/10
Regn: 0 mm
Vind: 8.6 m/s
Lördag 21/10
Regn: 3.8 mm
Vind: 8.5 m/s
Söndag 22/10
Regn: 2.9 mm
Vind: 5 m/s

Fredag 20/10 bjuder på en blåsig dag i Örebro med en vindstyrka på 8.6 m/s. Det blir dock inte mycket nederbörd att räkna med, endast 0 mm regn förväntas. Istället kan vi se fram emot soliga perioder med delvis molnighet. Temperaturen kommer att ligga på 5 grader. Så se till att klä dig varmt och håll i hatten när du ger dig ut!

Lördag 21/10 fortsätter blåsten att vara påtaglig med en vindstyrka på 8.5 m/s. Denna dag kan vi förvänta oss lite mer regn, med en nederbördsmängd på 3.8 mm. Molnigheten kommer också att vara framträdande under dagen. Temperaturen ligger kvar på 5 grader, så det är fortsatt viktigt att klä sig varmt och ta med paraplyet om du ska ut och utforska staden.

Söndag 22/10 blir det något lugnare vindförhållanden i Örebro med en vindstyrka på 5 m/s. Regnmolnen hänger dock kvar och det förväntas en nederbördsmängd på 2.9 mm. Molnigheten kommer också att vara närvarande, men temperaturen stiger något till 7 grader. Så ta med regnjackan och njut av en promenad i det lite mildare vädret.

Det ser ut som att helgen i Örebro kommer att vara blåsig och regnig, med inslag av soliga perioder. Temperaturen ligger på mellan 5 och 7 grader, så det är viktigt att klä sig varmt och ta med paraplyet om du ska ut. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!