Google maps, Linköping
Google maps, Linköping

Helgprognos för Linköping vecka 42

Helgen i Linköping kommer att vara blåsig och regnig. På fredagen förväntas en vindhastighet på 8.2 m/s och en regnmängd på 2.1mm. Temperaturen kommer att ligga på 4 grader. På lördagen blir det ännu blåsigare med en vindhastighet på 10.6 m/s och en regnmängd på 4.2mm. Temperaturen kommer att ligga på 6 grader. På söndagen blir det något lugnare med en vindhastighet på 3.6 m/s och en regnmängd på 2.1mm. Temperaturen kommer att ligga på 9 grader.


Fredag 20/10
Regn: 2.1 mm
Vind: 8.2 m/s
Lördag 21/10
Regn: 4.2 mm
Vind: 10.6 m/s
Söndag 22/10
Regn: 2.1 mm
Vind: 3.6 m/s

Fredag 20/10 bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Linköping. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 8.2 m/s, vilket kan göra det kyligt utomhus. Regnmängden förväntas vara 2.1mm under dagen. Molnen kommer att dominera himlen och temperaturen kommer att ligga på 4 grader. Så se till att ta med paraply och klä dig varmt om du ska ut!

Lördag 21/10 blir det ännu blåsigare och regnigare i Linköping. Vinden förväntas öka till 10.6 m/s, vilket kan vara ganska blåsigt och obehagligt. Regnmängden förväntas vara 4.2mm under dagen, så det är en bra idé att hålla sig inomhus eller ta med regnkläder om du måste ut. Temperaturen kommer att ligga på 6 grader, så se till att klä dig ordentligt för att hålla värmen.

Söndag 22/10 blir det en något lugnare dag i Linköping. Vinden förväntas minska till 3.6 m/s, vilket gör det betydligt mindre blåsigt än tidigare dagar. Regnmängden förväntas vara 2.1mm, så det kan fortfarande vara lite regnigt. Molnen kommer att dominera himlen och temperaturen kommer att ligga på 9 grader. Så se till att ta med en jacka och paraply om du ska ut och njuta av söndagen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!