Google maps, Växjö
Google maps, Växjö

Helgprognos för Växjö vecka 42

Helgen i Växjö kommer att vara blåsig och molnig med regn på lördagen. Temperaturen kommer att ligga mellan 4 och 11 grader. Det är viktigt att klä sig varmt och ha med sig paraplyet om man ska ut och göra något.


Fredag 20/10
Regn: 0 mm
Vind: 9.6 m/s
Lördag 21/10
Regn: 11.7 mm
Vind: 10 m/s
Söndag 22/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 3.3 m/s

Fredag 20/10 bjuder på en blåsig start på helgen i Växjö. Med en vindstyrka på 9.6 m/s kan det vara bra att hålla håret på plats och klä sig varmt. Regnet håller sig dock borta och det blir en torr dag med noll millimeter nederbörd. Molnen kommer att dominera himlen och temperaturen ligger på 4 grader. Så se till att ta med en varm jacka när du ger dig ut!

Lördag 21/10 blir det ännu blåsigare i Växjö med en vindstyrka på 10 m/s. Det kan vara klokt att hålla sig inomhus eller välja en aktivitet som inte påverkas av vinden. Regnet kommer också att göra sig påmint med 11.7 millimeter nederbörd under dagen. Molnen kommer att täcka himlen och temperaturen stiger något till 6 grader. Så se till att ta med paraplyet och klä dig efter vädret om du ska ut och göra något!

Söndag 22/10 blir det en betydligt lugnare dag i Växjö med en vindstyrka på endast 3.3 m/s. Det blir en torr dag utan någon nederbörd att tänka på. Molnen kommer dock att vara kvar och täcka himlen, men temperaturen stiger till 11 grader. Så om du har några utomhusaktiviteter planerade kan det vara en bra dag att genomföra dem på!

Så sammanfattningsvis blir helgen i Växjö blåsig och molnig, med regn som gör sig påmint på lördagen. Temperaturen ligger på mellan 4 och 11 grader, så se till att klä dig varmt och ha med dig paraplyet om du ska ut och göra något!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!