Black Week – ansiktsmasker
Black Week – ansiktsmasker - Foto: Jacob Lund/Shutterstock

8 ansiktsmasker du kan fynda under Black Friday - upp till 30 procent rabatt

Dags att lyxa till det med en ny ansiktsmask? Passa på att fynda under Black Week och Black Friday. Vi har listat de bästa erbjudandena på ansiktsmasker från olika varumärken och i olika prisklasser.


Filorga, Oxygen Glow Mask – 30% rabatt


Denna härliga ansiktsmask från Filorga har varit en storsäljare länge. En expressmask som är exfolierande, avgiftande och återfuktande. Få en naturligt strålande hud på bara 10 minuter! Nu när Black Week här kan du fynda den på 30% rabatt hos Skincity – men skynda dig, erbjudandet gäller bara idag måndag 23/11. Köp den här.

Lumene Valo Nordic, Brightening Gel Mask – 25% rabatt


En lystergivande gelmask som exfolierar huden. Denna C-vitamnrika ansiktsmasken livar upp matt och trött hud. Resultatet blir en fräsch och natur lyster. Nu under Black Week hittar du den för 25% rabatt på MEDS. Här kan du klicka hem den.

Sand & Sky, Australian Pink Clay Porefining Face Mask – 20% rabatt 

En rosa lermask som omedelbart tar bort smuts och orenheter för att strama åt porerna. Om du vill återuppliva en tråkig och glåmig hud och samtidigt förbättra hudutstrålningen är denna ansiktsmask perfekt! Under Black Week hittar du den för 20% rabatt hos Sephora. Klicka hem den här.

Peter Thomas Roth, Pumpkin Enzyme Mask – 20% rabatt

Om du är en av de som tycker om att lyxa till det lite extra med en exklusiv ansiktsmask är Black Week det ultimata tillfället för att spara några hundralappar. Denna dyrgrip från Peter Thomas Roth kan du köpa på 20% rabatt under hela Black Week. En enzymmask som passar alla hudtyper och eliminerar aktivt döda hudceller. Köp den här!

Exuviance, Puryfiyng Clay Mask – 20% rabatt

En perfekt ansiktsmask för dig med lite känsligare hud. Denna ansiktsmask från Exuviance mjukgör och återfuktar på djupet samtidigt som den rengör porerna och absorberar överskottstalg. Passa på att fynda den under Black Week! Du hittar den på 20% rabatt hos NordicFeel. Köp den här.

Filorga, Meso Mask – 30% rabatt

Nu kan du fynda denna storsäljare på Black Week! En intensiv ansiktsmask som ger lyster och klarhet samt jämnar ut rynkor och minska trötthetstecken. En mirakel-mask som passar perfekt för en vintertrött hud. Passa på att köp den på 30% rabatt idag måndag 23/11! Du hittar den här

Lumene Lähde, Nordic Hydra Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Mask – 25% rabatt

Om du är mer för budgetvarianterna är denna ansiktsmask från Lumene perfekt! Intensivt återfuktande gelmask med rent, nordiskt källvatten och björkskav som förbättrar hudens syreåtkomst. Kan även användas som nattmask. 25% rabatt hos MEDS under hela Black Week! Klicka hem den här.

Dermalogica, Skin Hydrating Masque – 20% rabatt


Passa på att fynda denna dyrgrip under Black Friday! 20% rabatt hos NordicFeel hela Black Week. En oljefri gelmask från populära Dermalociga. Ger nytt liv åt stressad, trött och torr hud. Du hittar den här!


*Priserna kan komma att förändras under veckans gång 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!