Sami Lahssaini

Midfielder, Metz
Ålder: 25 år
Längd: 177cm
Vikt: 72kg
Sami Lahssaini (född 18 september 1998) är en belgisk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för den franska Ligue 1-klubben FC Metz.

Sami Lahssaini är en ung belgisk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 18 september 1998 och har sedan dess utvecklat sin talang och färdigheter inom sporten. Lahssaini spelar som mittfältare och har blivit en viktig del av FC Metz, en framstående klubb i den franska Ligue 1.

Genom sin karriär har Lahssaini visat upp sin förmåga att kontrollera spelet och vara en pålitlig spelare på mittfältet. Han har en imponerande teknik och förmåga att distribuera bollen till sina lagkamrater. Lahssaini har också visat upp sin förmåga att göra mål och bidra till lagets framgång.

Med sin unga ålder har Lahssaini fortfarande mycket potential att utvecklas och bli ännu bättre. Han har redan gjort ett namn för sig själv i den belgiska och franska fotbollsscenen och kan förväntas fortsätta att växa och göra avtryck i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik