Jan Schöppner

Midfielder, FC Heidenheim
Ålder: 24 år
Längd: 190cm
Vikt: 78kg
Jan Schöppner (född 12 juni 1999) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som central mittfältare för Heidenheim.

Jan Schöppner är en ung tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 12 juni 1999 och har sedan dess visat upp sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Schöppner spelar som central mittfältare och är känd för sin förmåga att kontrollera spelet och distribuera bollen på ett effektivt sätt.

Han har gjort stora framsteg i sin karriär och har nu etablerat sig som en professionell fotbollsspelare för Heidenheim. Schöppner har visat upp sin förmåga att anpassa sig till olika spelsystem och har blivit en viktig spelare för sitt lag.

Med sin unga ålder har Schöppner fortfarande mycket potential att utvecklas och bli ännu bättre. Han har redan imponerat på många med sin teknik, spelförståelse och arbetskapacitet. Med fortsatt träning och erfarenhet kan han förväntas göra ännu större avtryck inom fotbollsvärlden.

Jan Schöppner är en spännande spelare att följa och det kommer vara intressant att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa mittfältarna i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - FC Heidenheim 25 2 2 3 0 6.83

DFB Pokal

2023 - FC Heidenheim 1 0 0 0 0 6.90