Niclas Thiede

Goalkeeper, VfL BOCHUM
Ålder: 24 år
Längd: 186cm
Vikt: 81kg
Niclas Thiede (född 14 april 1999) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Bundesliga-klubben VfL Bochum.

Niclas Thiede är en ung tysk fotbollsspelare som har etablerat sig som en lovande målvakt. Han föddes den 14 april 1999 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. För närvarande spelar han för Bundesliga-klubben VfL Bochum.

Thiede har visat sin talang och skicklighet som målvakt och har blivit en viktig del av VfL Bochums lag. Med sin ungdom och potential har han potentialen att bli en framstående spelare inom tysk fotboll.

Som målvakt är Thiede ansvarig för att skydda sitt lags mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Hans reflexer, positionering och kommunikation på planen är avgörande för att hålla nollan och hjälpa sitt lag att vinna matcher.

Thiede har en ljus framtid framför sig och har redan visat att han är en pålitlig målvakt. Med fortsatt träning och erfarenhet kan han fortsätta att utvecklas och bli en av de bästa målvakterna i Bundesliga och till och med i tysk fotboll som helhet.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - VfL BOCHUM 0 0 0 0 0

DFB Pokal

2023 - VfL BOCHUM 0 0 0 0 0