Kandet Diawara

Midfielder, LE Havre
Ålder: 23 år
Längd: 180cm
Vikt: 75kg
Kandet Diawara (född 10 februari 2000) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare för den franska klubben Le Havre.

Kandet Diawara är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes den 10 februari 2000 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Diawara spelar som yttermittfältare för den franska klubben Le Havre.

Som en yttermittfältare är Diawara känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att skapa målchanser. Han är en skicklig dribblare och har en imponerande spelförståelse. Diawara har visat sin talang och potential genom att göra betydande bidrag till sitt lag.

Diawara har också representerat Frankrike på ungdomsnivå och har varit en del av landslaget i olika åldersgrupper. Hans framgångar har gjort honom till en eftertraktad spelare på den internationella fotbollsscenen.

Med sin unga ålder och talang har Diawara en lovande framtid framför sig. Han har potentialen att bli en framstående spelare inom fotboll och fortsätta att imponera på både klubbnivå och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik