César Gelabert Piña

Midfielder, Toulouse
Ålder: 23 år
Längd: 183cm
Vikt: 63kg
César Gelabert Piña är en spansk fotbollsspelare född den 31 oktober 2000. Han spelar som offensiv mittfältare för Ligue 1-klubben Toulouse.

César Gelabert Piña är en ung och lovande fotbollsspelare från Spanien. Han föddes den 31 oktober 2000 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar som offensiv mittfältare för den franska klubben Toulouse, som tävlar i Ligue 1.

Gelabert Piña är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser. Han är en kreativ spelare som kan göra avgörande passningar och mål. Trots sin unga ålder har han visat stor potential och har potential att bli en framstående spelare i framtiden.

Att spela för Toulouse i Ligue 1 ger Gelabert Piña möjligheten att utvecklas och utmana sig själv på en högre nivå. Ligue 1 är en av de mest konkurrenskraftiga fotbollsligorna i världen och att vara en del av den är en stor prestation för en ung spelare som Gelabert Piña.

Med sin talang och dedikation har Gelabert Piña potential att bli en nyckelspelare för både Toulouse och det spanska landslaget i framtiden. Han har redan visat prov på sin förmåga och det kommer att bli spännande att följa hans karriär och se hur långt han kan nå.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik