Frank Mario Magri

Attacker, Toulouse
Ålder: 24 år
Längd: 178cm
Vikt: 75kg
Frank Magri (född 4 september 1999) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Ligue 1-klubben Toulouse.

Frank Magri är en ung fransk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Ligue 1. Han föddes den 4 september 1999 och har sedan dess utvecklats till en lovande anfallare. Magri spelar för närvarande för Toulouse, en av de mest framstående klubbarna i den franska ligan.

Som anfallare är Magri känd för sin snabbhet och teknik. Han har en imponerande förmåga att ta sig förbi försvarare och skapa farliga målchanser. Hans skicklighet och målsinne har gjort honom till en viktig spelare för Toulouse.

Magri har visat sin talang och potential genom att göra betydande bidrag till lagets framgångar. Han har blivit en pålitlig målskytt och har hjälpt Toulouse att uppnå goda resultat i ligan.

Med sin unga ålder och fortsatta utveckling har Magri potentialen att bli en framstående spelare inom fransk fotboll. Hans prestationer på planen har redan fått uppmärksamhet och han kan förväntas göra ännu större framsteg i framtiden.

Frank Magri är en spännande spelare att följa och det kommer vara intressant att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas. Med sin talang och dedikation har han möjlighet att bli en av de bästa anfallarna i Ligue 1 och kanske till och med i fransk fotboll som helhet.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik