Skelly Alvero

Midfielder, Lyon
Ålder: 21 år
Längd: 202cm
Vikt: 93kg
Skelly Alvero (född 4 maj 2002) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Ligue 1-klubben Lyon.

Skelly Alvero är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes den 4 maj 2002 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Alvero spelar som mittfältare och är en viktig del av Lyon, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Ligue 1.

Som mittfältare är Alvero ansvarig för att både försvara och attackera. Han har en imponerande teknik och spelintelligens som gör honom till en värdefull spelare för sitt lag. Alvero är snabb och skicklig på att dribbla förbi motståndare, samtidigt som han har en bra blick för att hitta sina medspelare och skapa målchanser.

Trots sin unga ålder har Alvero redan visat prov på sin talang och potential. Han har imponerat med sina prestationer på planen och har blivit en favorit bland Lyon-fansen. Med sin ungdom och talang har Alvero en lovande framtid inom fotbollen och har potentialen att bli en av de bästa mittfältarna i världen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik