Matthieu Udol

Defender, Metz
Ålder: 27 år
Längd: 178cm
Vikt: 79kg
Matthieu Udol (född 20 mars 1996) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som försvarare för Ligue 1-klubben Metz.

Matthieu Udol är en ung fransk fotbollsspelare som har etablerat sig som en pålitlig försvarare för Metz i Ligue 1. Han föddes den 20 mars 1996 och har visat stor potential och talang inom fotbollen. Udol har utvecklat sina färdigheter och har blivit en viktig del av Metz-laget.

Som försvarare är Udol känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Han är en pålitlig spelare som alltid ger sitt bästa på planen. Udol har visat sin förmåga att hantera motståndare och har blivit en viktig del av Metz-försvaret.

Udol har också representerat Frankrikes ungdomslag och har visat sin potential på internationell nivå. Han har en ljus framtid framför sig och förväntas fortsätta att utvecklas och växa som spelare.

Med sin talang och dedikation har Matthieu Udol blivit en viktig spelare för Metz och en lovande fransk fotbollsspelare. Han har potentialen att bli en framstående försvarare och fortsätta att göra avtryck inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik