Jean-Philippe Krasso

Attacker, FK Crvena Zvezda
Ålder: 26 år
Längd: 187cm
Vikt: 80kg
Jean-Philippe Krasso (född 17 juli 1997) är en professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för den serbiska klubben Red Star Belgrade. Född i Tyskland spelar han också för Elfenbenskustens landslag.

Jean-Philippe Krasso är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes i Tyskland år 1997 och har sedan dess visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Krasso spelar som anfallare för den framstående serbiska klubben Red Star Belgrade, där han har imponerat med sin snabbhet, teknik och målsinne.

Trots att han är född i Tyskland har Krasso valt att representera Elfenbenskustens landslag. Detta visar på hans starka koppling till sitt ursprung och hans önskan att representera sitt hemlands fotboll på den internationella scenen. Med sin skicklighet och dedikation har han blivit en viktig spelare för landslaget och har bidragit till deras framgångar.

Jean-Philippe Krasso är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin unga ålder och imponerande prestationer har han potentialen att bli en av fotbollsvärldens stora stjärnor. Hans framgångar i Red Star Belgrade och Elfenbenskustens landslag visar på hans talang och potential, och det kommer bli spännande att följa hans fortsatta karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik