Matej Maglica

Defender, SV Darmstadt 98
Ålder: 25 år
Längd: 196cm
Vikt: 99kg
Matej Maglica (född 25 september 1998) är en kroatisk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för den tyska Bundesliga-klubben Darmstadt 98, på lån från Stuttgart.

Matej Maglica är en ung kroatisk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 25 september 1998 och har sedan dess utvecklat sin karriär som mittback. För närvarande spelar han för den tyska Bundesliga-klubben Darmstadt 98, där han är utlånad från Stuttgart.

Maglica har visat prov på sin talang och har blivit en viktig del av Darmstadts försvarslinje. Hans förmåga att läsa spelet och hans starka fysik gör honom till en pålitlig mittback. Trots sin unga ålder har han redan imponerat på fotbollsexperter och fans med sin mognad och skicklighet på planen.

Att spela i Bundesliga är en stor utmaning, men Maglica har visat att han har vad som krävs för att lyckas. Hans framgångar på klubbnivå har också gett honom möjligheten att representera Kroatien på internationell nivå.

Matej Maglica är definitivt en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och potential kan han fortsätta att växa och bli en av de bästa mittbackarna i fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik