Neil El Aynaoui

Midfielder, Lens
Ålder: 22 år
Längd: 186cm
Vikt: 78kg
Neil El Aynaoui (född 2 juli 2001) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Ligue 1-klubben Lens.

Neil El Aynaoui är en ung fransk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 2 juli 2001 och har redan visat sin talang och potential som mittfältare. För närvarande spelar han för Lens, en framstående klubb i den franska högsta ligan, Ligue 1.

Som mittfältare är El Aynaoui känd för sin teknik, bollkontroll och förmåga att skapa målchanser. Han har visat sig vara en viktig spelare för Lens och har bidragit till lagets framgångar under sin tid där. Med sin unga ålder har han fortfarande mycket utvecklingspotential och förväntas bli en ännu mer framstående spelare i framtiden.

El Aynaoui är en del av den nya generationen franska fotbollsspelare som har potential att dominera fotbollsscenen i framtiden. Med sin talang och dedikation till spelet har han möjlighet att nå stora framgångar både på klubbnivå och i landslaget.

Det återstår att se hur El Aynaouis karriär kommer att utvecklas, men med sin talang och passion för fotboll ser framtiden ljus ut för denna unga stjärna.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik