Tim Oermann

Defender, VfL BOCHUM
Ålder: 20 år
Längd: 187cm
Vikt: 76kg
Tim Oermann (född 6 oktober 2003) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för VfL Bochum.

Tim Oermann är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes den 6 oktober 2003 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar som mittback för VfL Bochum, en välkänd fotbollsklubb i Tyskland.

Som mittback är Oermann ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarna från att göra mål. Han har visat sig vara en pålitlig och skicklig spelare på planen. Hans styrka och snabbhet gör honom till en svår motståndare för motståndarlagets anfallare.

Oermann har en ljus framtid inom fotbollen och har potential att bli en framstående spelare. Med sin unga ålder har han redan visat prov på sin talang och har potential att utvecklas ännu mer. Han har en lovande karriär framför sig och kan förväntas göra stora framsteg i framtiden.

VfL Bochum är en välkänd fotbollsklubb i Tyskland och att spela för dem är en stor ära för Oermann. Klubben har en rik historia och har tidigare haft framstående spelare i sina led, vilket gör det till en idealisk plats för Oermann att utvecklas och växa som fotbollsspelare.

Sammanfattningsvis är Tim Oermann en lovande fotbollsspelare från Tyskland som spelar som mittback för VfL Bochum. Med sin talang och potential har han en spännande framtid inom fotbollen och kan förväntas göra stora framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - VfL BOCHUM 15 0 0 2 0 6.59

DFB Pokal

2023 - VfL BOCHUM 0 0 0 0 0