Tokmac Chol Nguen

Attacker, Ferencvarosi TC
Ålder: 30 år
Längd: 174cm
Vikt: 60kg
Tokmac Chol Nguen (född 20 oktober 1993) är en norsk professionell fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare för ungerska klubben Ferencváros. Född i Kenya till sydsudanesiska flyktingar representerar Nguen det norska landslaget.

Tokmac Chol Nguen är en framstående fotbollsspelare med en intressant bakgrund. Han föddes i Kenya till föräldrar som var flyktingar från Sydsudan. Trots att han växte upp i en svår situation, lyckades Nguen utveckla sin talang och bli en professionell fotbollsspelare.

Nguen spelar för närvarande som yttermittfältare för den ungerska klubben Ferencváros. Han har gjort ett betydande intryck på laget och har blivit en viktig spelare för dem. Med sin snabbhet, teknik och förmåga att göra mål har Nguen blivit en fruktad motståndare för sina motståndare.

Det mest imponerande med Nguen är dock hans förmåga att representera det norska landslaget. Trots att han föddes i Kenya och har sydsudanesiskt ursprung valde han att representera Norge. Det visar hans lojalitet och engagemang för sitt adopterade hemland.

Nguens historia är en inspirerande berättelse om att övervinna svårigheter och följa sina drömmar. Han har visat att med hårt arbete och beslutsamhet kan man uppnå sina mål, oavsett vilka hinder som står i ens väg. Nguen är en förebild för unga fotbollsspelare runt om i världen och en symbol för att aldrig ge upp.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

NB I

2023/24 - Ferencvarosi TC 2 1 0 0 0

UEFA Europa Conference League

2023 - Ferencvarosi TC 3 0 1 0 0 6.97

UEFA Champions League

2023 - Ferencvarosi TC 0 0 0 0 0