Moïse Orell Dion Sahi

Attacker, Strasbourg
Ålder: 22 år
Längd: 175cm
Vikt: 70kg
Moïse Orell Dion Sahi (född 20 december 2001), eller helt enkelt Moïse Sahi, är en ivoriansk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Ligue 1-klubben Strasbourg.

Moïse Sahi är en ung fotbollsspelare från Elfenbenskusten som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 20 december 2001 och har redan visat prov på sin talang och potential. Sahi spelar som anfallare och är för närvarande medlem i den franska Ligue 1-klubben Strasbourg.

Som en framåtsträvande spelare har Sahi imponerat med sin snabbhet, teknik och förmåga att göra mål. Han har visat sig vara en pålitlig målskytt och har bidragit till Strasbourgs framgångar på planen. Med sin ungdom och talang har Sahi potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen.

Sahi har också representerat sitt hemland i internationella sammanhang och har visat sin förmåga att prestera på högsta nivå. Med sin unga ålder har han fortfarande mycket att lära och utvecklas, men han har redan visat att han har vad som krävs för att lyckas i fotbollsvärlden.

Sammanfattningsvis är Moïse Sahi en lovande ung fotbollsspelare från Elfenbenskusten som har potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen. Med sin talang och prestationer har han redan gjort sig ett namn och fortsätter att utvecklas och imponera på planen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik