Ismaël Abdul Rahman Roch Traoré

Defender, Metz
Ålder: 37 år
Längd: 184cm
Vikt: 87kg
Ismaël Abdul Rahman Roch Traoré är en professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Ligue 1-klubben Metz, där han även är lagkapten. Han är född i Frankrike men har spelat för Elfenbenskustens landslag.

Ismaël Abdul Rahman Roch Traoré är en framstående fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han spelar som mittback för den franska klubben Metz och har även utsetts till lagkapten. Trots att han är född i Frankrike har Traoré valt att representera Elfenbenskustens landslag.

Traoré är känd för sin starka defensiva spelstil och sin förmåga att leda sitt lag på planen. Hans närvaro på planen har varit avgörande för Metz framgångar i Ligue 1. Han har visat upp en imponerande förmåga att läsa spelet och göra viktiga ingripanden för att förhindra motståndarlagets anfall.

Som lagkapten är Traoré en viktig ledare och förebild för sina lagkamrater. Han är känd för sin professionalism och sitt hårda arbete både på och utanför planen. Hans engagemang och dedikation till sporten har gjort honom till en respekterad spelare inom fotbollsvärlden.

Traoré har även representerat Elfenbenskustens landslag och har spelat i flera internationella turneringar. Hans närvaro i landslaget har bidragit till lagets framgångar och han har visat upp sin skicklighet och erfarenhet även på den internationella scenen.

Ismaël Abdul Rahman Roch Traoré är en imponerande fotbollsspelare som fortsätter att göra avtryck inom sporten. Hans talang och ledaregenskaper har gjort honom till en viktig spelare för både Metz och Elfenbenskustens landslag.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik